Eva-Lis Andrén

Det är jag som driver och utvecklar EnerQiZonen. Jag startade som hudterapeut en gång i tiden, men egen livserfarenhet, gjorde att jag började intressera mig för behandlingsformer som utgår ifrån en helhetssyn på människan. Vi är ett – kropp, själ och ande. Därför är det nödvändigt att behandla hela människan – inte bara den kroppsdel som för tillfället gör ont. Jag har ständigt vidareutbildat mig, för att bli ännu bättre på att kunna möta och behandla människor. Idag erbjuder EnerQiZonen olika behandlingar som alla utgår ifrån en helhetssyn på människan, men metoderna och teknikerna är olika. Det gör att de flesta människor kan hitta en behandlingsform som passar just dem.                                                    Mitt mål i mitt arbete som terapeut är att bidra till att människor blir medvetna om sina egna läkande resurser.
Naturligtvis har jag tystnadsplikt!
I min utbildning ingår bl.a:
– Naturterapeut 2-årig utbildning 1995-1996
– Basmedicin motsvarande 40 poäng, zonterapi, akupressur, örtmedicin samt öronakupunktur                    Skolan för Helhetsterapi   1997-1999
– Auktorisering i Svenska Fotzonterapi och Reflexologiförbundet 1999
– Auktorisering och kvalitetssäkring i Kommittén för Alternativ medicin 2000
– Reflexologiutbildning på Kaironskolan Stockholm 2002-2008
– Utbildning till Resan-terapeut Brandon Bays England 2003-04
– Utbildning i Vit tids healing steg 1-4 Pia Nordström Zael Hedemora 1994-2006
– Utbildning i EFT, Gary Craig, USA 2005-2008
– Utbildning i Metamedicin steg 1-2 Susanne Billander Stockholm 2008
– Utbildning i Helmetoden Hans Thörn Stockholm 2010
– Introduktion till NLP och Hypnos Englagård 2010
För att vidareutveckla mig som terapeut, går jag kontinuerligt fortbildning inom Resan-terapi, Zonterapi/Reflexologi, EFT, Metamedicin och personlig utveckling.
Företaget innehar F-skattebevis.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *